Stugor

Campingstugor


Vid Sörmarks Camping finns två fullutrutade stugor (30 m2)och tre mindre stugor (15m2). Stugorna ligger vid Röjdälvens strand. De fullutrustade har WC, dusch, kök och TV . I sovrummet finns två våningssängar och i allrummet finns en bäddsoffa med plats för ytterligare en eller två personer (bäddyta 116x190 cm). De mindre stugorna har två våningssängar, sittplatser och kyl. WC/dusch och kök finns i närliggande servicehus.


Vid varje stuga finns en uteplats med utemöbel med plats för sex personer. På baksidan av stugan finns möjlighet att parkera din bil/bilar utan extra kostnad.


Brunkullan
Sovrum
WC/Dusch
Kök
Allrum

Toppstugan


Högst upp på berget Rönnkullen står Toppstugan, helt avskilt. Den ligger på 460 möh och utsikten härifrån är minst sagt storslagen. Det här är en stuga för er som vill bo i vildmarken och uppleva det bästa av den Värmländska naturen. Hit går ingen bilväg utan den sista sträckan uppför berget går man till fots (ca 700m).

 

Stugan är 40 m2 stor och innehåller fyra sovplatser + en bäddsoffa. Uppvärmning sker genom braskamin och dricksvatten måste ni ta med er. Det finns 12V system i stugan så det finns möjlighet att ha belysning och se på TV. Köket är utrustat med gasolspis och kyl. Utedass.

 

Hit åker man när man vill uppleva avskildhet och tystnad och vill se vilda djur nära inpå.


Utsikt över Kläggen
Utsikt över Sörmark
Toppstugan

Kontakta oss:

info@sormarkscamping.se

eller 070-397 40 04

Campingen ägs och drivs av Torsby Event o Camp


www.torsbyeventocamp.se

Följ oss :© All Rights Reserved.


Fb